A fotózásról általában

 
Időpont foglalás:
 
Időpont egyeztetést csak telefonon áll módunkban elfogadni. Érdeklődni e-mailben is lehetséges, de konkrét időpontot csak telefonon tudunk adni. Amennyiben szeretnél bejelentkezni fotózásra, kérünk legalább pár nappal előbb jelezd nekünk.
Ha már van megbeszélt időpontod, a fotózás előtt két órával meg kell erősítened, hogy valóban fogsz jönni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy az időpontodat kiadjuk a következő érdeklődőnek.
 
Árak:
 
Áraink változhatnak az egyes csomagok, a helyszínek és a retusálás mértékétől függően. A részletesebb árakat a Szolgáltatások/Fotózás és Retusálás menupontokban találod.
 
Fotózás:
 
Munkáink során ügyelünk a pontosságra és Tőled is ezt kérjük, ezért fontos hogy időben érkezz a megbeszélt időpontra.
Minden fotóáskor azt javasoljuk, hogy lehetőleg minél több ruhát és cipőt hozz magaddal, hogy lehetőségunk legyen válogatni. Fontos, hogy színben is különbözők legyenek ezek a ruhadarabok, hiszen könnyen előfordulhat, hogy bizonyos színes nem mutatnak jól egy adott háttérrel, vagy elvesznek a részletek.

Természetesen különféle kiegészítőket és ékszereket is hozhatsz, de jó tudni, hogy bizonyos esetekben a retusálás során ezek eltűntetése problémákat okozhat és extra költséget vonhat maga után.


Fontos megemlíteni, hogy az alapvető ápoltság és összeszedettség elengedhetetlen egy jó sorozat elkészítéséhez. Ebbe beletartozik a haj, a smink, a lábak és körmök. Ezekről neked kell gondoskodni a fotózás előtt. Amennyiben teljes arcikitakarást kérsz, a smink nyilván elhanyagolható. Mindezek hiányának "pótlása" nem tartozik bele az alap retusálásba.

Extra retusálás igénylése esetén, mindenképp a képed elkészítése előtt jelezd igényeidet (arc, anyajegyek, tetoválás és egyéb ismertetőjelek, szépséghibák, alakformálás, stb.). Utólagos jelzés esetén ezek extra költséget jelenthetnek.

A fotózás előtt amennyiben igényleg, lehetőséget biztosítunk egy személyes konzultációtra ahol megbeszélhetjük a kérdéseidet, esetleges elképzeléseidet valamint segíthetünk kiválasztani a számodra előnyös ruhákat, és kiegészítőket.

A fotózás alatt teljes a dikszréció! Senki sem zavarhatja meg a modellt és a fotóst. fotózások alkalmával megteremtsük a kellemes, vidám és kötetlen légkört, ahol még a nehezebben oldódó típusok és megnyílnak és kellemesen érezhetik magukat.


A fotózás után a képeket e-mailben fogjuk neked elküldeni, amelyekből ki kell választanod azokat, amelyeket retusáltatni szeretnél (a képek mennyisége az általad választott csomag függvénye).
 
Az átadásra kerülő fotók igény esetény retusáláson esnek át, melynek mértékéről és áráról előzetesen egyeztetünk. A képek elkészítési ideje általában 2 nap, de kérésre és felár ellenében ez az idő rövidíthető. Az elkészült képek általában e-mailben kerülnek átadásra.

Elérhetőség

Venus Foto +36 30 315 0936 venusfotobp@gmail.com