Rólunk

Szeretnéd kipróbálni magad kamerák előtt? Régóta vágysz egy minőségi erotikus fotósorozatra?

Akkor jó helyen jársz!

A Venus Foto erotikus és akt portfóliók készítését kínálja elérhető áron!

Fotósunk több, mint 2 éve foglalkozik különböző képek készítésével, elsősörban erotikus fotókkal.

Munkáink során nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan képeket készítsünk rólad, amelyeken önmagad maradsz. Ezért mi inkább a természetes képeket részesítjük előnyben a műtermiekkel szemben, amelyeken igazán vonzó, de mégis hiteles lehetsz. Alapelvünk, hogy minden nő gyönyörű, ezért igyekszünk az amúgy is szép és előnyös oldalak kihangsúlyozására.

Meglepő, de sok nő lesz gátlásos és félénk a kamerák előtt, és gondolja azt, hogy nem fotogén és róla biztosan nem készülhetnek jó képek. Szerencsére ez nem igaz  és mi mindig törekszünk arra, hogy a fotózások alkalmával megteremtsük a kellemes, vidám és kötetlen légkört, ahol még a nehezebben oldódó típusok és megnyílnak és kellemesen érezhetik magukat.

Megbízások esetén kiemelten fontosnak tartjuk megrendelőink elképzeléseit! Ezért például többféle helyszín közül választhatsz. A képek készülhetnek Nálad (*mobilstúdió felállításával), bérelt helyszíneken, kültéren és egyedi helyszíneken egyaránt. Egyes esetekben ez külön költséget jelenthet, ezért kérünk megkereséskor feltételnül említsd meg, milyen helyszínt szeretnél a fotózáshoz.

* Amennyiben beltéri fotókat szeretél nálad csináltatni és nincs megfelelő háttér a lakásodban, mi biztosítani tudunk egy mobil stúdiót a számodra. Ezt különböző stúdióvilágítást és háttereket foglal magában.

Elérhetőség

Venus Foto +36 30 315 0936 venusfotobp@gmail.com