GY.I.K.

Hol készíthetjük a képeket?

Többféle helyszín közül választhatsz. A képek készülhetnek Nálad (mobilstúdió felállításával), bérelt helyszíneken, kültéren és egyedi helyszíneken egyaránt. Egyes esetekben ez külön költséget jelenthet, ezért kérünk megkereséskor feltételnül említsd meg, milyen helyszínt szeretnél a fotózáshoz.

Mennyi ideig tart egy fotózás?

Nos, ez több dologtól is függ. Először is attól, hogy milyen csomagot választottál. Kisebb időtúllépésre mindig van lehetőség, azért hogy legyen időnk mindenre és ne kelljen kapkodni. Viszont ha ez a plusz idő közelít az egy órához, akkor az már extra időnek számít, amiért külön költséget számolhatunk fel.

Mit kell vinnem a fotózásra?

Javasuljuk, hogy a fotozásra több ruhát, cipőt és esetleg ékszereket hozz magaddal. A ruhák lehetőleg különböző színűek legyenek, hogy tudjunk miből válogatni a fotozás alkalmával.

Kiegészítőket, kellékeket vihetek a fotózásra?

Természetesen hozhatsz bármit, amit használni szeretnél.

Öltözék, ruha?

A ruhák kiválasztásánál két fontos szempont van. Az egyik, hogy összhangban álljon a fotózáshoz választott hátterekkel. A másik, hogy az adott ruha semmiképp se legyen túl szűk. Hiszen nem szép látvány egy melltartó, ami belevág a hátadba és bár retusáláskor ez valamennyire korrigálható, az eredmény nem mindig tökéletes.

Átöltözhetek a fotózás alatt több ruhába is?

Természetesen a fotozás ideje alatt van lehetőséged átöltözni több ruhába és azokat kipróbálni a különböző hátterekkel.

Van egy kis súlyfeleslegem, ez probléma?

Dehogy, ez nem jelent gondot, hiszen senki sem tökéletes. Viszont mindenképp jelezd, hogy mennyi retusálást szeretnél a végső képeken.

Sápadt a bőröm, elmenjek szoliba a fotózás előtt?

Semmiképpen sem! Hiszen a stúdióvakuk fénye rendelkezik bizonyos UV tartománnyal, ami a vakuk elvillanása után a szabad szemmel nem látható részeken is okozhatja a bőr pirosas árnyalatúvá válását. Ha elégedetlen leszel a bőrszíneddel a fotókon, akkor a retusálási utómunkával ezen tudunk segíteni.

Smink, fodrász? Van erre javaslatotok? Esetleg tudtuk erre személyt biztosítani?

Ezekről egyenlőre neked kell gondoskodni. Viszont a javaslatunk a következő: a jó smink elengedhetetlen része a jó fotónak, ezért törekedned kell arra, hogy a smink összhangban legyen a bőröd színével illetve az általad választott ruhákkal.

A barátnőm elkísérhet a fotózásra?

Természetesen, jöhettek többen is. Amennyiben ő is szeretne képeket, illetve közös fotókra vágytok, kedvezményt tudunk adni nektek a fotózás árából. A részletekről érdeklődjetek személyesen.

Fotózás után, hogy tudom kiválasztani a képeket?

Erre alapvetően két lehetőség van. Vagy hozol magaddal adathordozót/pendrive-ot (mivel a képek nagy méretűek legalább 2 GB-al számolj), vagy mi küldjük el emailben valamilyen megosztó oldal segítségével a képeket közvetlenül fotózás után.

Mikor kapom meg a retusált képeket?

Miután kiválasztottad a retusálandó képeket általában egy, de legkésőbb két napon belül megkapod e-mailben a kész fotókat.

Mi a garancia arra, hogy a rólam készült képek nem kerülnek ki a weboldalra, vagy más fájlmegosztó oldalra?

A weboldalon csak olyan képeket szerepeletünk, melyhez a rajtuk szereplő hozzájárult. Egy ügyfelünket sem károsítottunk még meg azzal, hogy nem tartottuk volna be a teljes diszkréció fogalmát és nem is tervezzük.

Elérhetőség

Venus Foto +36 30 315 0936 venusfotobp@gmail.com